söndag 18 december 2011

En får tacka...

Jag är hemskt svag för snygga förpackningar. Något som faktiskt Garant lyckats oväntat bra med! Älskar dessutom att få presenter. Så gissa om jag blev nöjd när jag fick ett paket med bakprodukter från ovan nämnda fabrikat. Tack! Nu ska här bakas lussebullar...

Hur funkar du? Hur viktig är förpackningen när du handlar?

Ps. Finaste lussebullebrickan har min duktiga vän designat! Klicka här för att hitta närmsta butik.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med! Garant gör helt otroligt snygga förpackningar, jag har varit nära att köpa mängder av deras produkter enbart pga förpackningarna. Kul att de satsar så på det egna varumärket.
    Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  2. Ohhh förpackningen är jätteviktig. Älskar snygga förpackningar! :D
    Snygg bricka! ;D

    SvaraRadera