onsdag 14 mars 2012

Ärofyllt uppdrag i glassfabriken!

Ikväll har jag hängt med Angela och Johan i Mormor Magdas glassfabrik. Jag fick den stora äran att stå vid spisen och producera litervis med lemon curd som Angela och Johan sedan använde för att göra den allra godaste citronglass som någonsin smakats!


Om du håller till i Stockholm på fredag så tycker jag minsann att du ska kila förbi Urban Deli vid Nytorget och lägga vantarna på en alldeles egen burk med "Söta citron", för den har ju faktiskt jag varit med och gjort! /Stolt Emma

4 kommentarer:

 1. Åh, jag hade också varit stolt som en tupp! Ska tipsa mina Stockholmsboende vänner!

  SvaraRadera
 2. Hej Emma
  Gläds över din Fotografering,
  men även över dina härliga
  kontakter på olika områden!!!
  FotoVenzel

  SvaraRadera
 3. Hade jag varit i Stockholm hade jag tagit beslag på en på direkten:)
  Hoppas helgen blir bra!!
  Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera