tisdag 24 maj 2011

Flyttkaos

Vet ni vad! Om en vecka så flyttar jag från mitt fina kollektiv till en alldeles egen lägenhet. En lagom stor etta, med trägolv, högt i tak och riktigt kök. Längtar! Just nu lever jag mitt ibland flyttlådor och stök så pyssel och annat kul får vänta lite till förmån för flyttpackande. Men den som väntar på något gott...

6 kommentarer:

 1. Såklart..det är ju det du pysslar med på dagarna!!!! :D LYCKA TILL EMMA!
  Kanske jag kan hjälpa dig att köra grejer om det passar med barnvakt osv?

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åhh va spännande med ny lya, hoppas att du kommer att trivas.. =)

  Kraaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 3. Oj, vad härligt! Hoppas du lägger upp lite bilder sen :) Lycka till! kram!

  SvaraRadera
 4. Jag blir alltid lite avis när jag hör att folk ska flytta. Det är ju så kul att få börja från scratch och göra nytt o fint.
  Men man tas ned lite på jorden och tillbaka till verkligenheten när man sen ser kaos-bilder som denna. :-)

  Lycka till med flytten!!

  SvaraRadera
 5. Låter jättespännande. Ska bli kul att få se hur fint du ska göra ditt hem!

  SvaraRadera
 6. Åh vad härligt för dig! Jag minns min första alldeles egna lägenhet, också en etta som jag målade och gjorde fin. Den hade fransk balkong och var supersmart planerad eftersom den var byggd på 50-talet. Jisses vad nostalgisk jag blev! Lycka till i alla fall!

  SvaraRadera