fredag 7 oktober 2011

Hämta inspiration

I denna tidiga timma så sitter jag på en buss på väg mot Stockholm. En heldag med mina kollegor ligger framför; först med studiebesök hos en biståndsorganisation och senare ett varv i Second Hand- och vintagebutiker. Inspirerande!


I handväskan har jag dessutom packat ner två härliga tidningar, min favorit Hus&Hem Retro och nyheten Hemstilat, förhoppningsvis även de fullproppade med inspiration!

4 kommentarer:

 1. Ha det så otroligt gött i Stockholm! KRAM

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du får en fantastisk Stockholmsvistelse!Besök Old Touch vid Odenplan! och även Saker och Ting som även den ligger vid Odenplan, om något lite gömt. Mina bästa second hand-tips! Stor kram till dig raraste Emma!

  SvaraRadera
 3. Måste kolla in den där Retro tidningen, hört talas om den men aldrig läst den. Tidningar kan man aldrig få för många av :)

  Må så gott!

  //Johanna

  SvaraRadera