fredag 11 februari 2011

Fruktsallad med vaniljkeso

Till kvällens fredagsmys snodde jag ihop något som jag gör alldeles för sällan - fruktsallad! Så underbart gott! Och alldeles förträffligt enkelt. Bara att dela på några favoritfrukter och blanda ihop. Och med lite vaniljkeso till blev det extra gott! Nu ska jag fortsätta att mysa med min mamma och storasyster som är här på besök. Hoppas ni alla får en fin helg!


4-6 personer
1 äpple
1 banan
1 apelsin
1 päron
2 passionsfrukter
1 sharonfrukt
1 granatäpple
(eller andra frukter som du gillar)
2 dl keso
vaniljpulver, efter smak

Skär frukterna i lagom stora bitar. Blanda i en stor skål. Smaksätt keson med vaniljpulvret. Servera!

4 kommentarer:

 1. Och här i Själevad gjorde jag som kvällsfika,
  En Avocado,banan samt en Mandarin.
  Godnatt från Pappa Venzel.

  SvaraRadera
 2. åh så mumsigt och gott. jag har verkligen upptäckt granatäppelkärnor och det är så gott till allt. och nyttigt!

  SvaraRadera
 3. Mums jag blev riktigt sugen på det där nu. =)

  SvaraRadera