onsdag 9 februari 2011

Prickig tävling!

Min prickiga plåtburk knåpade jag ihop förra veckan av en tråkig pepparkaksburk, vit sprayfärg och prickar som jag vunnit hos Fru Flatebö!


Och vet ni va! Fru Flatebö (som ligger bakom butiken Flatebo.se) är så fin och snäll så att även NI har chansen att vinna ett ark med prickar. Typ i valfri färg dessutom! Lämna en kommentar här nedanför och berätta vad du tror att du skulle hitta på om prickarna blev dina. Du har på dig fram till tisdag 23.59! Sen lottar jag en vinnare bland bidragen. Så alla kommentarer har en vinstchans!

10 kommentarer:

 1. Eftersom jag inte är så hemskt musikalisk så tycker jag inte alltid det är helt fantastiskt att lyssna till min killes egensnickrade gitarrslingor, så skulle jag vinna prickarna skulle jag sätta dem på hans gitarr, då har jag ju nåt fint att titta på iaf och kan låtsas att det är det jag ler åt.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle definitivt pyssla ihop något, mycket möjligt en vit burk med svarta prickar som du gjort. Och den skulle ja göra åt min vän som är dalmatiner tokig!! Hon fyller här framöver o det skulle vara en perfekt grej att göra åt henne, o kanske baka lite vit o svart prickiga kakor att stoppa i burken oxå :)

  SvaraRadera
 3. Jag blev väldigt inspirerad av din kakburk då jag nyss "ärvt" en massa kakburkar av mormor som jag skulle behöva göra i ordning. :) Annars skulle jag nog sätta lite prickar på en kruka eller en vas. Tror det kan bli fint! :)

  SvaraRadera
 4. Jag har precis flyttat in till en ny lägenhet. Ebba (min sambos dotter) behöver en ny fin fönsterlampa. Jag skulle därför använda prickarna till att göra en fin lampskärm till henne / Tina K

  SvaraRadera
 5. Skulle använda den att dekorera en pärm där jag skulle samla mina recept
  hillevianna@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag har precis målat sista lagret på en spegelram till min dotter.
  Hittade en urfin sådan på loppis,så nu har den fått ny färg, och ska få nytt spegelglas i sig.Den skulle bli ännu finare med prickar på, tror jag min
  3 åring också tycker :-)

  SvaraRadera
 7. Jag vill pricka hela mitt hem! =D

  SvaraRadera
 8. Vad roligt! Jag tror att jag skulle utsätta en möbel för pricksjukan.

  SvaraRadera
 9. Eftersom jag älskar prickar ska jag vara helt ärlig och tala om att jag kommer sno din idé rakt av. Möjligtvis med röda prickar istället för svarta....

  SvaraRadera
 10. Jag skulle placera prickarna på en tvålpump (eller nåt helt annat, man vet aldrig vart man hamnar när kreativiteten sätter in...)

  SvaraRadera