söndag 2 januari 2011

Hjärtan till en vän

Idag fyller min fina vän 26 år och ikväll ställer hon till med kalas! Av mig så ska hon få ett kärleksfullt cellofanpaket med två tavlor, godis och ett presentkort på att jag ska sy nya soffkuddar åt henne!


I ramarna har jag monterat fint handtryckt papper, med röd-rosa hjärtan, som jag hittat hos Darling things.


Det är enkelt att göra personliga tavlor genom att rama in ett fint papper, tyg eller en tapet. Och det finns så många vackra mönster som är värda att visas upp! Mer inspiration hittar du här, här och här!

4 kommentarer:

 1. Mmm effektfullt =) Har också funderat i banorna kring lite ovanliga födelsedagspresenter. Våga vägra presentkort! =)

  SvaraRadera
 2. TACK MIN FINA VÄN/FRIDA.

  SvaraRadera
 3. Hej söta Emma!

  GOTT NYTT ÅR önskar jag dig! Ledsen att jag aldrig hann med att delta i din mysiga tävling, det var liksom bara för mycket den helgen...
  Hoppas på fler tillfällen!

  Lyllos din vän som fick så himla fina grejer av dig! Förrätten du gjorde till nyår låter mycket spännande!

  stor KRAM från Angela

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev!!!

  /Ylva

  SvaraRadera