2 stora eller 4 små portioner
250 g fryst mango
250 g lättkesella
1/4 tsk vaniljpulver (eller 1 tsk vaniljsocker, men då får man dra av lite på nyttigheten)
Saft från citron, efter behag
Mixa allt i matberedare eller mixer. Lägg upp fint, piffa gärna med lite citronmeliss och servera direkt!
Mangoglassen är mitt bidrag till Söta sakers
utmaning 'Månadens sötsak',
som i januari har temat Efterrätt.
utmaning 'Månadens sötsak',
som i januari har temat Efterrätt.
Vilken fin bild, det ser verkligen så gott ut som det låter!
SvaraRaderaVad gott det ser ut. Ska testas snarast!
SvaraRaderaOj vad det lät gott. Det är inte ofta som en smaskig efterrätt är nyttig dessutom. Tack för receptet!
SvaraRaderaLinda
Mmm ser supermumsigt ut.. =)
SvaraRaderaSer gott ut!
SvaraRadera