lördag 1 januari 2011

Nytt år - nya möjligheter!

Första dagen på den nya året. Känns skönt. Som att ett helt nytt oskrivet blad ligger framför, med nya dagar, upplevelser och möjligheter som bara väntar. Har lovat mig själv att 2011 ska få bli ett riktigt "må bra"-år! Ska äta sånt som jag mår bra av, göra sånt som jag tycker är roligt, umgås med människor som jag blir glad av och njuta av dagarna som jag får. Ut med stress och trötthet och in med frid och glädje!

Vad har ni för planer för det nya året?

2 kommentarer:

  1. Jag ska nog allt leta fram en ny hobby. Kanske testa på klättring eller bugg eller stickning eller nåt =)

    SvaraRadera
  2. Det låter som en bra plan! Jag rekommenderar verkligen att gå en studiecirkel hos nåt av studieförbunden. Har testat silversmide och blomsterbindning! Superroligt!

    SvaraRadera