fredag 31 december 2010

Gott nytt år!

Sugen på en riktigt god efterrätt så här på årets sista dag? Här kommer några av mina favoriter!
Chokladfondue

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år!!
Tack för alla fina kommentarer under året som gått, ser fram emot ett nytt härligt år tillsammans med er!

5 kommentarer:

 1. Dajmpanacottan ser helt ljuvlig ut. Gott nytt på till dig med!

  SvaraRadera
 2. Åh, nu önskar jag nästan att jag skulle hålla i middagen ikväll så jag kunde testa någon av dina favortier! men det kommer ju flera dagar, ser himla smarrigt ut i alla fall. Gott nytt år till dig!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ett riktigt gott nytt år och tackar dig för ett fint bloggår! Kram

  SvaraRadera
 4. Tycker det är riktigt svårt att fota matbilder så det ser läckert ut. Men du gör det lekande lätt. Ljuvliga bilder. =) Jag måste nog ta mig en kaffekopp nu och leta fram något sött från frysen. =) Gott nytt år till dig, hoppas du fortsätter att blogga =)

  SvaraRadera
 5. Daimpannacotta lät gott! God fortsättning på dig !

  SvaraRadera