tisdag 7 december 2010

Cafétips

Måste bara få tipsa er som bor i Jönköping, eller har vägarna förbi, om ett supermysigt café som jag hängt på idag; Café More coffee på Väster, precis vid Lasarettsparken. Caféet har bytt ägare och stil ett antal gånger genom åren, men sen i höstast är det precis som jag skulle vilja ha det om jag hade ett eget café; personlig inredning med udda stolar, gamla lampor, en välfylld bokhylla och vackra plåtburkar och på menyn fräscha lunchrätter och smaskiga hembakta godsaker. Det mesta är dessutom ekologiskt och rättvisemärkt, det gillar vi!

Hade så mysigt där så jag hann både med en stor kopp thé och en god lunch. Och däremellan ett par kapitel ur en spännande roman och några sidor i dagboken. Bra dag!
Hade förstås inte med mig kameran, men jag bjuder på några små bilder från mobilen!

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag bor i Jönköping men har missat detta fik sen de gjort om. Tack för tipset! Märks att du har bättre mobilkamera än mig :) Fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Åh så fint! Sådär skulle jag också vilja ha det i mitt café (om jag nu hade haft ett). Jag får ta och kika in där ifall jag kommer till Jönköping :)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt det har blivit där! Superfin kopp! Måste definitivt svänga förbi där när jag är i stan. Finns förresten pastabageriet som låg mitt emot kvar? Saknar ibland deras goda lådor..

  SvaraRadera
 4. Emelie kom hit! Så tar vi lunch på pastabageriet och sen kakor på More coffee! Saknar dig!

  SvaraRadera