onsdag 29 december 2010

Bloggar som inspirerar!

Nu börjar julen lida mot sitt slut. Har precis vinkat av storasyster med familj, och imorgon bitti är det jag som beger mig söderut. Har haft fina sköna juldagar här hemma och jag hoppas verkligen att ni haft detsamma!

Tänkte att jag skulle passa på att dela med mig av några sköna bloggar att inspireras av så här i mellandagarna...
3 kommentarer:

 1. Å, vad gulligt att du länkar till mig! Tack för det! Känner mig lite extra hedrad eftersom du själv har en sådan inspirerande blogg:) Blir alltid glad av att titta in här! Gott Nytt år önskar jag dig. Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina tips. Det är så trevligt när andra vaskar fram guldkornen åt en.

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt av dig att länka till mig. Vad glad jag blir! Tack!
  Du har själv en så fin blogg, gott nytt år! Kram

  SvaraRadera