lördag 11 december 2010

Bumpy road

Har många jular sneglat längtansfullt på Rocky road, men eftersom jag inte tål nötter så har det inte varit någonting för mig. Igår kväll testade jag dock äntligen att göra min egen variant med massor av sånt som jag gillar. Kan inte riktigt jämföra med orginalet, men jag gillade det! Säger som Joey i Vänner - What's not to like?


En näve Maltesers
En näve Dumle delade i bitar
En näve Skumtomtar delade i bitar
En näve Poppade popcorn
100 g vit choklad i bitar
200 g mörk choklad

Blanda alla ingredienser utom den mörka chokladen i en form på ett bakplåtsåpapper. Smält chokladen och blanda med allt det andra så att det blir jämnt fördelat. Låt stelna och skär i lagom stora bitar. Du kan förstås ha i precis vad du gillar!

Ps. Glöm inte bort att delta i min fina kokbokstävling. Du har tills på söndag 23.59 på dig!

6 kommentarer:

 1. Vilken rolig ide att lägga i poppade popcorn!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är faktiskt mycket godare än man kan tro! :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja, jag är i alla fall helnöjd. :) Söt blogg förresten!

  SvaraRadera
 4. Vas smart och va gott de ser ut! jag gillar ju inte nötter så jag kanske ska göra nått likande med saker som jag tycker om.... Kram

  SvaraRadera
 5. Mums vad gott det låter, ska absolut testa :)

  SvaraRadera
 6. Tål inte heller nötter så tänkte testa ditt recept... gick till affären och kom hem med japp, nonstop och minimarshmallows... supergott övertäckt med mjölkchoklad! :)

  SvaraRadera