tisdag 14 december 2010

Dubbel uggel-lycka!

Om ni följt med i bloggen ett tag, så vet ni att jag är lite extra förtjust i ugglor. Tro om jag blev glad när jag öppnade min paketkalender igår morse och hittade det här fina uggelhalsbandet! Tack Lina!


Och senare på dan när jag öppnade brevlådan så hade jag fått leverans från Poppel, innehållande det här underbara ugglehalsbandet.


Tre söta små hästar hade de skickat med också. Tack!!


Titta in Poppels fina webshop och blogg. Och om du har vägarna förbi Östersund så måste du leta upp deras butik. Har tyvärr inte varit där än, men så snart tillfälle ges så.. Gillar verkligen deras blandning av loppisprylar, omgjorda saker och nya fina saker! Om jag skulle ha en egen butik, så skulle jag vilja ha precis en sån.

6 kommentarer:

 1. Jättefina. Jag gillar också ugglor. Har en en brosch som jag gillar väldigt mycket annars kan jag inte påstå att jag har något annat. Än! Har köpt filt för att göra en uggle-tavla till Noels rum. Ska bli en julklapp eller vad det nu blir beroende på när den blir färdig.

  SvaraRadera
 2. oj vad söta! jag gillade speciellt den andra, ska kolla in din länk. Tack för tipset!
  /ylva

  SvaraRadera
 3. Har du kollat in tinaglitter.se? De säljer en del fina ugglesmycken :) Kommer inte ihåg vem som tipsade mig, det var väl inte du? Minnet är bra, men kort..

  SvaraRadera
 4. Hej! Hittade in hit idag och fastnade direkt! Vilken härlig blogg. Nu blir jag stammis ;) Ska faktiskt testa en del av dina recept till helgen. Ha det så bra!

  SvaraRadera
 5. På Estello.se finns också fina uggelhalsband. Kolla gärna där!

  SvaraRadera