onsdag 15 december 2010

Årets pepparkakshus

Nu står det äntligen klart, årets pepparkakshus! Har byggt det av två stycken färdiga pepparkakshussatser som jag dekorerat med Noblesse, röda nonstop (plockade ut dem bland lösgodiset) och massor av kristyr. Den lilla balkongen knåpade jag ihop av bitar från det överblivna taket. Visst blev det mysigt? Här tror jag att tomtarna trivs bra!


Bra pepparkakshustips hittar du hos Kryddburken!

Ps. Tack Evelina för det fina julkortet som jag fick igår! Gjorde mig SÅ glad!

6 kommentarer:

 1. WOW! Det finaste pepparkakshus jag sett, så juligt! Två våningar och allt, rikigt avancerat! Kram! Sofie

  SvaraRadera
 2. Vilket tjusigt pepparkakshus man får lust att knapra på en bit.Riktig ögon fröjd.Kram Ingor

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅÅHHHH vad mysigt!! Rolig idé att göra två våningar =) Kram Anso

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fint! Du är duktig, min fina vän. Själv har jag inte så mycket tålamod (när jag var i Lund och vi skulle baka pepparkakshus somnade jag på soffan, haha).

  SvaraRadera
 5. Otroligt fint! Arkitekttalanger utan tvekan.

  SvaraRadera