söndag 5 december 2010

I städartagen!

Idag har jag tagit mig tid för en efterlängtad garderobsutrensning. Pust! Vad mycket det var att rensa.. Men så skönt att få ordning på allt. Julefriden infinner sig steg för steg.


Tips: Lägg undan alla kläder som du inte använt på ett tag och plocka fram först om ett halvår. Antingen så blir du glatt överraskad vilka fina kläder du haft i dina gömmor, eller så inser du att du inte alls saknat dem och kan med glatt hjärta kan skänka dem till en second hand-butik!

Nu ska jag fira dagens insats (och andra advent) med apelsinsaft och pepparkakscookies! Mums!

4 kommentarer:

 1. Smart sätt att orka skiljas från kläder man ändå inte använder! :)

  SvaraRadera
 2. ooo, bra det där med att lägga undan. jag är lite för snabb på att skänka bort så efter tag så undrar jag var den å den tröjan tog vägen...
  får ta efter dig.

  å du, tack för kommentaren igår, var dock tvungen att ta bort klippet och publicera ett nytt idag, eftersom det egentligen inte fick gå ut förrän idag (enligt GP), så jag har inte tagit bort din snälla kommentar, den försvann i.o.m. borttagningen av inlägget tyvärr! :(

  SvaraRadera
 3. Jag hade precis samma plan för helgen som kommer.
  Hade vi bott närmare varandra kunde vi haft en klädbytar dag! Va rädd om dig. Vet hur livet kan vara... Stora kramar Kusin-Anna

  SvaraRadera