lördag 29 januari 2011

Enkel mangoglass

Efter en rejäl middag så är det alltid gott med en fräsch och enkel efterrätt. Gärna en som dessutom är alldeles nyttig. Då passar den här mangoglassen alldeles perfekt, för den är ju allt det där!


2 stora eller 4 små portioner
250 g fryst mango
250 g lättkesella
1/4 tsk vaniljpulver (eller 1 tsk vaniljsocker, men då får man dra av lite på nyttigheten)
Saft från citron, efter behag

Mixa allt i matberedare eller mixer. Lägg upp fint, piffa gärna med lite citronmeliss och servera direkt!



Söta saker



 Mangoglassen är mitt bidrag till Söta sakers
utmaning 'Månadens sötsak',
som i januari har temat Efterrätt.

5 kommentarer:

  1. Vilken fin bild, det ser verkligen så gott ut som det låter!

    SvaraRadera
  2. Vad gott det ser ut. Ska testas snarast!

    SvaraRadera
  3. Oj vad det lät gott. Det är inte ofta som en smaskig efterrätt är nyttig dessutom. Tack för receptet!
    Linda

    SvaraRadera
  4. Mmm ser supermumsigt ut.. =)

    SvaraRadera