torsdag 10 mars 2011

Blomsterprakt i byggkaos

Lever för tillfället i ett byggkaos här hemma, vi ska nämligen få nya fina fönster. Just nu så är allt uppochner och vi har sågspån överallt vilket inte inbjuder till någon vidare kreativitet. Men jag njuter av mina fina blommor som jag fick med mig hem från tisdagens blomsterkurs. När allt det stora är kaos så får man helt enkelt fokusera på det lilla och vackra. Dagens visdomsord...

5 kommentarer:

 1. Vilket fint blomsterarrangemang! Jag håller med om att man inte har någon inspiration när det är stökigt. Man vill bara lägga sig under ett täcke och stanna där tills allt är klart. Eller så är jag i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Jag njuter också av dina fina blommor!

  SvaraRadera
 3. Du är duktig Emma! :)
  Kram Di

  SvaraRadera
 4. Njut av dina blommor Emma.Va fina dom blev.Vi älskar dej!
  Kramar mamma och pappa

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt arrangemang! Vad duktig du är. :-)

  SvaraRadera