lördag 12 mars 2011

Nostalgi Second Hand

Idag var jag förbi Jönköpings allra finaste second hand butik - Nostalgi Second Hand på Torpa. En liten källarlokal fullproppad med kläder, möbler, porslin och prylar från 50-, 60- och 70-talet. Som en dröm! Fanns mängder med plåtburkar och annat fint som jag hade velat köpa men jag fick behärska mig. Några söta kaffeskedar fick jag iallafall med mig hem, så jag är nöjd ändå!Butiken ligger på Mollbergsgatan 3 i Jönköping och har öppet på fredagar 15-18 och på lördagar 11-14! Rekommenderar er varmt att göra ett besök...

9 kommentarer:

 1. Vilka rackarns fina kaffeskedar.

  SvaraRadera
 2. Men va fina Emma!! Åh en dröm! Om du hittar fler såna där så slå gärna till och skicka i ett paket =)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina! Det låter verkligen som en drömbutik. När jag har vägarna förbi Jönköping en fredag nästa gång ska jag kika in :)

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Karamellskedar!

  SvaraRadera
 5. What?! Hur har jag kunnat missa den butiken! Måste dit på fredag! Tack för tipset! :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina! :) Härligt med små pinaler som verkligen lyser upp!

  SvaraRadera
 7. Jag säger: UNDERBART!!!! Vi ska gå på alla tänkbara loppisar när jag kommer på besök.

  SvaraRadera