måndag 28 mars 2011

Måndagstips

God måndag på er! Tänkte att jag skulle tipsa om en av mina favoritbloggar, nämligen underbara Hallonsemla! Där hittar du bland annat loppisfynd, vintage kläder och fina fina vardagsbilder. Kika in vettja! Nu ska jag ut och njuta av vårsolen, hoppas att den kikar fram även hos dig.
6 kommentarer:

 1. Men åh! Vad glad jag blev nu, raraste Emma! Nu har du då sannerligen gjort en sängliggande sjuklings dag. Tänk att få se något såhär fint på en av sina egna favoritbloggar, tack! <3

  SvaraRadera
 2. Håller med dig. Hallonsemla är sannerligen en himla fin blogg!

  SvaraRadera
 3. Här skiner solen men tyvärr har det kommit snö lagom tills de sista var borta. ja ja.... ngon gång kommer väl våren. Kram

  SvaraRadera
 4. Ska kollas in på en gång!

  Och TACK för tipset om läsken! Jag ska gå förbi affären i Sturegallerian på en gång efter jobbet. Blir så glad...! När jag såg flaskan hos min kompis så trodde vi att den faktiskt var köpt i Frankrike eller nåt. Men nu verkar det ju som att det finns en chans att jag ska kunna få en likadan, fin flaska hemma! :)

  SvaraRadera
 5. Ja hennes blogg är ljuvlig! <3

  SvaraRadera
 6. Vilken mysig blogg jag hittade nu! :D

  SvaraRadera