tisdag 15 mars 2011

Tisdagslycka!

Vilken lycka att få ha så underbara kollegor som jag, som till och med tänker på mig när de är på loppis! Idag kom finaste Ewa med en kasse full med loppisfynd som hon hittat och inte kunnat låta bli att köpa åt mig:

Bland annat ett handgjort husmorsförkläde med fina detaljer...

... och en broderad duk i de vårigaste färgerna...

... och en påskduk med sötaste kycklingarna som busar bland videung!

Gissa om jag blev glad? Tack Ewa!

8 kommentarer:

 1. Emma, jag tittar in och blir lika glad som alltid av din fina blogg. Duken i mitten, den gula, fick mig plötsligt att landa i vår farmors kök... Vet inte om hon hade en sådan, men det var där tanken landade. Helt plötsligt satt vi liksom ihop, du och jag och den farmor som du inte fick lära känna. Hon var en riktig skapare hon ska du veta. Vi har väl våra gener med oss du och jag. Stor Kram Kusin Anna

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt! Det är ju såna där vardagsöverraskningar man blir extra glad av :)

  SvaraRadera
 3. Det där förklädet ser himla tjusigt ut.

  SvaraRadera
 4. Tänk vad fint med den där duken till påsk!

  SvaraRadera
 5. Vad snällt av dom! Påskduken är ju jätte fin.

  SvaraRadera
 6. Vad otroligt rart! Sån vänlighet kan man leva på länge. :-)

  SvaraRadera