måndag 11 april 2011

Måndagstips

Ursäktar det plötsliga blogguppehållet. Ibland blir det så.. Men här är jag, alldeles levande och redo med dagens måndagstips! Hittade nämligen precis Bevemyrs, som har massor av smarriga recept och ljuvliga bilder! Spana bara in dessa:3 kommentarer:

 1. Oj denna blogg måste jag kolla in! tack för tipset bilderna ser ju ljuvliga ut!

  En superrolig grej, jag var på IKEA i går och fick jättefin hjälp av en rar tjej där på köksavdelningen, när jag visade henne mitt visitkort så sa hon "Nä men det här känner jag igen, jag har läst om Mormor Magda nånstans..." och så visade det sig att hon läst om mig på din blogg, hon hade Emmas Husbestyr som favoriter och tyckte din blogg var hur fin, bra och inspirerande som helst!

  jättekul!

  kram Angela

  SvaraRadera
 2. Gott gott hemskt mycket gott!!

  SvaraRadera