torsdag 14 april 2011

Pennburkar och pysselinspiration!

Har känt mig alldeles förfärligt opysslig på sistone, men idag så tänkte jag att jag kan ju inte bara gå här och vänta på att inspirationen ska komma tillbaka. Så jag plockade fram pysselgrejerna och knåpade ihop två blommiga burkar till mina pennor! Ett alldeles lagomt enkelt pyssel och nu känner jag mig genast sugen på att pyssla mer. Så, mitt råd till dig idag - bara gör't! Och behöver du fler tips och råd för att komma igång? Läs Underbara Claras version av Pysslandets tio budord!


Till burkarna använde jag vanliga konservburkar, en bit tapet, sax, limpistol och en Dymo. Lätt som en plätt!

2 kommentarer:

  1. Oj vilka söta burkar du har gjort till dina pennor. Kram

    SvaraRadera
  2. D bidde superfint Emma! :D Själv har jag också fått hem prover. Dock känner jag att de blir fööööööör rött här hemma eller rättare sagt till R:s rum. Helst vill jag ha en grå med vita prickar! :D

    KRAM

    SvaraRadera