tisdag 13 september 2011

Kak- och glassfest!

Idag har jag hälsat på duktiga och inspirerande Angela i hennes fina glassfabrik (hur häftigt är det inte att ha en glassfabrik?). Vi pratade och bakade och fotade. Och fikade förstås! Mormor Magdas glass och Emmas husbestyrs kakor passar utmärkt i varandras sällskap, det kan vi helt klart konstatera.


Mormor Magdas Coola äpplen smakar extra gott tillsammans med kardemummiga havreformar...


...kladdkakemuffins smakar fantastiskt med Mormor Magdas Kaffe Latte på toppen...


... och knapriga honungsflarn blir pricken över i på Mormor Magdas Björnbärs yoghurt.

7 kommentarer:

 1. Vi blev jättesugen på glass!Felicia och Matilda

  SvaraRadera
 2. Härligt Emma!!! Ser såååå gott ut och är så vackert presenterat. Kram från Ewa A

  SvaraRadera
 3. Härliga och inspirerande bilder:)

  SvaraRadera
 4. Åh, lovely!

  Vet du, en lite rolig sak som jag bara måste dela med mig.. Jag var inne och kikade på min vän Isak Sjödelius profil på FB, och vem stod just då högst upp på hans vänlista om inte Emma Westberg, med en bild jag tidigare sett här på bloggen! Roligt! Vi känner visst båda två herr Ahlström också. Så kan det gå! :)

  SvaraRadera
 5. Sara: Nämen, där ser man. Världen är ju inte så stor!

  SvaraRadera
 6. Ser underbart fint och ljuvligt gott ut! Duktiga du...!

  SvaraRadera
 7. Åh, jag längtar tills jag ska åka till Angelas fina fabrik igen! Jag kommer utan tvekan att köpa björnbärsglassen, björnbär är ju så fantastiskt gott!

  SvaraRadera