måndag 5 september 2011

Havregrynsfrallor

Hembakat bröd är så mycket godare och billigare än köpebröd. Det enda problemet är ju tiden. Men idag är jag ledig, så jag passade på att baka en sats av Eva-Cecilias havregrynsfrallor. Och egentligen tar det inte så lång tid att baka, det mesta av tiden är ju väntetid när det går fint att göra helt andra saker. Så vet du att du ska vara hemma några timmar på raken, passa på att baka ett gott bröd!


Receptet på havregrynsfrallorna hittar du här. Godast blir de med fiberhavregryn tycker jag!

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Testade dessa havregrynsbullar idag och de var riktigt lyckade, godare till och med än min "tidigare" favoritvariant med mjölk som degvätska.

    Tack för receptet!

    SvaraRadera
  2. Åh, taskigt med såna bilder på nybakat bröd när man själv är ute på ett blött bygge och får nöja sig med en seg knäckemacka ;) Ser supergoa ut!

    SvaraRadera
  3. åh, vad det ser gott ut! jag älskar bröd bakade med havregryn, känns liksom både matigare och lite hälsosammare ;)

    SvaraRadera
  4. Tack för tips och recept, riktigt goda var de!

    SvaraRadera