48 bitar
4 ägg
4 kaffekoppar strösocker
4 kaffekoppar mjöl
1 msk vaniljsocker
ungefär 6 äpplen
1 dl strösocker
1 msk kanel
Klyfta äpplena i tunna klyftor. Häll socker och kanel i en plastpåse tillsammans med äppelklyftorna och blanda runt.
Vispa ägg och socker. Rör ner mjöl och vaniljsocker. Bred ut i en bakplåttpappersklädd långpanna. Fördela äppelklyftorna i rader över hela smeten. Grädda på 175 grader i ca 25-30 min, tills ytan fått färg och stelnat. Låt svalna och skär sedan i bitar,
Ps. Mammas koppar rymmer 1,5 dl.
Den där är god det vet jag
SvaraRaderaMmmm va gott de ser ut! Nu när jag har börjat plugga ordentligt hinner jag ju knappt titta in hos dig och alla härliga receot som du bjuder på finns absolut ingen tid till att testa. Kram
SvaraRaderaMmm, ser gott ut!
SvaraRaderaÄr den goda "skorpan" kvar om man fryser den?
SvaraRadera