1 dl vispgrädde
200 gram choklad
Värm grädden försiktigt och rör ner chokladen i så att den smälter. Det får inte börja koka, för då kan det skära sig. Skär frukt och godis i lagom stora bitar och doppa!
Chokladfondue är mitt bidrag till Söta sakers
utmaning 'Månadens sötsak',
som i september har temat Choklad.
Några andra av mina chokladiga favoriter är Lindas makalösa kladdkaka, Kladdiga chilicookies och Kladdiga cocosformar.
utmaning 'Månadens sötsak',
som i september har temat Choklad.
Några andra av mina chokladiga favoriter är Lindas makalösa kladdkaka, Kladdiga chilicookies och Kladdiga cocosformar.
Emma! Jag blir mysig i hela själen när jag läser din blogg och tittar på dina underbara bilder!
SvaraRaderaSuccé nästa!
Kram Pauline
Mmmm, så smarrigt! Fondue gör man alldeles för sällan tycker jag. Det som är så himla gott och enkelt att fixa!
SvaraRaderaTack!! Ja det är så enkelt, men både lyxigt och gott! Tror att det blir höstens dessert här hemma. :)
SvaraRaderatack för receptet!
SvaraRaderablir en efterrätt med kvalitet! :D :D :D :D