söndag 22 augusti 2010

Loppistips nr 2

Igår hann jag med besök på både Kulturhusets loppis och på Erikshjälpen. Och några fynd blev det!


Guldbricka (som redan hunnit få ny färg, mer om det snart..)


Ännu en skål i vitt pressglas till samlingen..


Och en fantastisk fin plåtburk som ska få förvara mitt vetemjöl!

Tipsade ju om Erikshjälpen vid Solåsen häromdagen. Tips nummer två på bra fyndställen i Jönköping är Kulturhusets loppis. Nästan varje lördag, mellan 8-13 så ställer Jönköpingsborna upp sina bord och säljer vad de har hittat i sina gömmor. Osorterat och en hel del 'skräp', men har man tålamod och lite tur så kan man göra sig några fina fynd! Oftast riktigt billigt också.

3 kommentarer:

  1. Blev förälskad i din fina mjölburk bara att gratulera till loppisfyndet. Förresten har du något recept på havrekakor som man bakar i formar receptet är bara med havregryn socker smör, jag har tappat bort mitt.Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är den fin! Har tyvärr inte bakat dem, men hittade ett recept här http://www.tasteline.com/Recept/snabbhavrekakor som låter som det du beskriver. Är det såna du tänkte på? Ser iaf goda ut, så jag kanske får ge dem ett försök någon dag! :)

    SvaraRadera
  3. Tack!! Det var det här receptet jag letade efter, mina havregrynskakor! Äntligen kan jag baka dom! Du måste testa SUPERGODA!!!!

    SvaraRadera