torsdag 12 augusti 2010

Spetshjärtan

Blev superglad när jag öppnade dagens post och hittade dessa söta små hjärtan som min moster sytt åt mig!


Tack fina moster Britt!!

5 kommentarer:

 1. ser ut att bli en fin blogg detta! :-)
  fina hjärtan du fått och smarriga kakor du bakat. glasyrens ser farligt god ut..

  ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka underbara hjärtan! Ännu underbarare är att de är hemsydda! Jättefin blogg, superkul initiativ! Keep up bloggin - I will follow!
  Kram från Sofie i Malmö och United, men som eg kommer från Ö-vik ;)

  SvaraRadera
 3. Tack för stödet Sofie! Kul att du gillar. Kram

  SvaraRadera
 4. Har själv funderat på att börja blogga, men inte riktigt bestämt mig för vilken inriktning jag vill ha... Om det ska vara inredning och fix hemma, eller en blandning av lite allt möjligt... Men, jag kommer att göra om en del här hemma i höst, så jag funderar på lite före och efter reportage och sen kanske småfix framåt med blommor mm mm! Får se :D Blev iaf väldigt inspirerad av din blogg!

  Kram!
  Sofie

  SvaraRadera