tisdag 17 augusti 2010

Second Hand

Oj vad jag har hunnit med mycket idag. Förutom vykortsskrivande och brödbak har jag även varit på en liten secondhand runda. Blev några fynd:


Ett riktigt husmorsförkläde..


... glasburkar och småbrödsformar i söt förpackning... 


...glasflaska, plåtburk och en perkulator för en spottstyver. Helrätt!

Allt hittade jag på Erikshjälpen vid Solåsen, Jönköpings bästa Secondhand. Nu är jag kanske lite partisk, är ju nämligen min församling som driver den. Men det är stort, fräscht, välsorterat och alla intäkter går till riktigt bra saker. Finns även en butiksdel med extra fina och utvalda kläder. Kolla in deras blogg för inspiration.

4 kommentarer:

  1. Förklädet var underbart! Ska kolla in Ö-viks Second Hand till veckan när jag åker upp :) Har en liten lista på vad jag är ute efter! Kram! Sofie

    SvaraRadera
  2. Lyllos dig.. Hälsa till Ö-vik! :)

    SvaraRadera
  3. Snyggaste förklädet!

    SvaraRadera