lördag 27 augusti 2011

Färska blommor

Jag njuter verkligen av att ha färska blommor hemma! Helst i varenda rum. Men man måste ju vara lite ekonomisk också, så idag köpte jag en billig bukett i mataffären (som egentligen inte var så snygg vid första anblicken) och så delade jag upp blommorna i olika flaskor och vaser. Nu står de utspridda lite här och var, och sprider betydligt mer glädje än vad de gjorde tillsammans!De söta glasflaskorna hittade jag förstås på Erikshjälpen.

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt tips! Ska jag tänka på nästa gång jag köper en bukett i mataffären!

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar blogg du har. Så mycket GOTT och fint. Gissa om jag har sockersug nu!? Jag kollar på Leila bakar samtidigt som jag läser din blogg. haha. Tusen kramar från Norrland!

    SvaraRadera