tisdag 2 augusti 2011

Första dagen!

Har precis avklarat min första arbetsdag på Erikshjälpen Second hand här i Jönköping! Kommer att göra lite allt möjligt där, men framförallt kommer jag att pyssla med trendavdelningen. Så roligt! Lovar att hålla er uppdaterade med lite fyndtips då och då. Och så hoppas att jag förstås att jag får träffa er där!
Kan förresten passa på att tipsa om en annan tjej som också jobbar på Erikshjälpen, men i en helt annan stad, nämligen Fröken Retro. Hennes blogg är full av inpiration och second hand-kärlek! Me like!

4 kommentarer:

 1. Det låter underbart och jobbet passar ju dig perfekt. Ska bli spännande att få höra mer om det. Och jag lovar att om jag kommer till Jönköping så ska jag komma och hälsa på dig. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt Emma! Där kommer du ju passa hur bra som helst!

  SvaraRadera
 3. Vilket drömjobb!! :-) Hur får man ett sånt?

  SvaraRadera
 4. Ja du, ett bananskal? :) Men hör av dig till närmsta second hand, lovar att de blir superglada för en volontär. Och när som helst kanske en dörr öppnar sig!

  SvaraRadera