tisdag 16 augusti 2011

Min strösselhylla!

Ända sedan jag såg hur fint både Clara och Tea förvarar sitt strössel så har jag varit på jakt efter en lagom liten hylla att sätta upp i mitt kök. Loppis efter loppis har avverkats, men i torsdags stod den helt plötsligt där! En härligt rosa sak för ynka 20 kr på Erikshjälpen.
Glasburkarna hittade jag på Åhléns! Färdigfyllda för 29 kr och tomma för 15 kr.

9 kommentarer:

 1. Vilket kap du gjort! Å jag kan tänka mig att det blev fin-fint i köket!

  SvaraRadera
 2. Mysigt! Då vet jag vad du ska få av mig! :D Kram

  SvaraRadera
 3. God eftermiddag! Vi är två tokiga tjejer, som alltid har något mer eller mindre galet på gång. Kolla gärna in bloggen, vi kan nästan lova att du lämnar den med ett leende. Hoppas din dag blir/har varit grym!

  SvaraRadera
 4. Väldigt gullig hylla, vilken bonus med färgen som var så söt.

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint! och härligt med den färgen, passar perfekt mot strössel! :) kram

  SvaraRadera
 6. Åh då måste jag till Åhlèns. Precis detta är ett av mina projekt för veckan att fixa fina burkar för strössel att ha i min hylla i köket. Vi blir många med samma helt enkelt.

  SvaraRadera
 7. Men vilken underbar hylla! Jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk. Och med dom små burkarna på. Fantastiskt! Kram

  SvaraRadera
 8. Eller så köper man burkarna på Dollarstore (om man har en sån i närheten). Jag kom hem med ett rejält lass där de bara kostade 10 riksdaler stycket (kanske till och med 3 för 20, minns inte). Däremot var det svårt att motivera för karln att jag behövde så många ... Får fylla med strössel, ser jag, tack för tipset!

  SvaraRadera
 9. Vad fint! Vill också ha en sådan.

  SvaraRadera