onsdag 24 augusti 2011

Vaniljpulver

En ingrediens som jag ofta använder är vaniljpulver! Äkta vanilj på burk. När jag bakar byter jag oftast ut vaniljsockret mot en fjärdedel vaniljpulver. Det känns liksom mer på riktigt då. Och ibland så smaksätter jag kaffet eller yoghurten med lite vanilj. Gott, enkelt och helt utan socker!


Pulvret är dessutom ekologiskt och innehåller ingenting annat än mald vaniljstång. Plus i kanten för det! Och det räcker länge, så värt några extra slantar tycker jag! 

7 kommentarer:

  1. Använder jag alltid istället för vaniljsocker. Bra ingrediens! :)

    SvaraRadera
  2. Bra tips, gillas! Köper man det på vanliga affärer?

    SvaraRadera
  3. Jag köpte det på ICA supermarket. Så de flesta välsorterade butiker borde ha. Annars får du be dem beställa hem! ;)

    SvaraRadera
  4. Åhh va mycket goda recept du lagt ut..funderar på att testa vinbärssaft med vanilj redan ikväll.. =)

    Kraaaaam
    Sanna

    SvaraRadera
  5. Nu har jag äntligen införskaffat detta underbara pulver. Var tvungen att gå tillbaka till ditt inlägg och kolla hur man översätter andelen van.socker till pulver istället.

    Tack för inspirerande post! :)

    SvaraRadera