En ingrediens som jag ofta använder är vaniljpulver! Äkta vanilj på burk. När jag bakar byter jag oftast ut vaniljsockret mot en fjärdedel vaniljpulver. Det känns liksom mer på riktigt då. Och ibland så smaksätter jag kaffet eller
yoghurten med lite vanilj. Gott, enkelt och helt utan socker!
Pulvret är dessutom ekologiskt och innehåller ingenting annat än mald vaniljstång. Plus i kanten för det! Och det räcker länge, så värt några extra slantar tycker jag!
Använder jag alltid istället för vaniljsocker. Bra ingrediens! :)
SvaraRaderaBra tips, gillas! Köper man det på vanliga affärer?
SvaraRaderaJag köpte det på ICA supermarket. Så de flesta välsorterade butiker borde ha. Annars får du be dem beställa hem! ;)
SvaraRaderaÅhh va mycket goda recept du lagt ut..funderar på att testa vinbärssaft med vanilj redan ikväll.. =)
SvaraRaderaKraaaaam
Sanna
Jag håller med!
SvaraRaderaSnygg bild! :D
SvaraRaderaNu har jag äntligen införskaffat detta underbara pulver. Var tvungen att gå tillbaka till ditt inlägg och kolla hur man översätter andelen van.socker till pulver istället.
SvaraRaderaTack för inspirerande post! :)