onsdag 24 november 2010

Adventskalender

Hade lovat mig själv att inte börja julpyssla förrän till helgen. Men igår kunde jag bara inte hålla mig längre och det resulterade i en liten adventskalender med plats för små överraskningar!


Tyget Ruta från Mairo hittade jag billigt i en stuvlåda, klädnyporna har jag fått i present och det röda hjärtat klippte jag ut från en tröja som var redo att gå vidare.


Hjärtat zick-zackade jag fast på tyget som jag sedan häftade fast på en lagom stor skiva (softboard). Klädnyporna fäste jag med hjälp av limpistolen. Och på baksidan häftade jag fast en bit ståltråd för upphängning.


Nu återstår bara att fylla kalendern med små presenter!

6 kommentarer:

 1. Åh så fint! Jag har alltid önskar att få en adventskalender med små presenter. Jättefin!

  SvaraRadera
 2. Å så fint du gör, jag blir helt salig verkligen!

  stort TACK för hjälpen med lokal, ska kolla upp den!

  Mina maskiner låter lite grand, så det är förmodligen inte poppis att ha verksamheten precis under en bostad, men å andra sidan är det ju många som bor ovanför restauranger, läget är ju UNDERBART!

  nu är glassen itlottad och klar!

  http://blogg.amelia.se/angelaslista/2010/11/24/med-lite-hjalp-gar-allt-mycket-fortare/

  SvaraRadera
 3. Ojoj, vad fint (och smart!) och jag håller med, julpyssel (eller snarare pyssel i största allmänhet) är så himla svårt att vänta med (;

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken trevlig blogg du har! Har skickat dig en utmaning, som du gärna får anta. Titta in hos mig så ser du mer vad det handlar om.

  SvaraRadera
 5. Tack för fina orden alla ni! Håller på för fullt att fylla kalendern med små paket. Nu ska det bli mysigt att få räkna ner till jul. :)

  SvaraRadera