tisdag 23 november 2010

Brev!

Vet ni vad. Jag har fått en alldeles egen brevvän. Som skickar riktiga brev! Spännande att få lära känna en människa som jag aldrig skulle ha träffat annars och underbart att få hitta brev i brevlådan då och då. Gillar du också att få brev? Leta upp en likasinnad (varför inte fråga en trevlig bloggare, precis som min brevvän gjorde) och sätt igång!


Skrev ett brev igår och pysslade ihop ett extra fint kuvert. Tog två bitar fin tapet, gjorde hål runtom med hålslagaren, sydde ihop med ett sidenband och avslutade med en rosett!

Ps. Missa inte Glädjespridaren, där Posten tillsammans med duktiga kreatörer bjuder på massor av härlig brevinspiration!

6 kommentarer:

 1. Men va roligt att få riktiga brev! Jag har faktiskt också en riktig brevvän men söker efter en till nu.... Jag älskar att både få och skriva brev. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul med en brevvän. :-) Jag hade flera stycken när jag var yngre, två av dem är mina vänner på Facebook nu. Men det är ju absolut inte samma sak som att få riktiga brev. Och vilken lycka för din brevvän att få så fina brev i brevlådan. :-)

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka fina brev du gör. Tack för att du tipsar om vår sida. Om du vill att dina pyssel skall finnas med på vår sajt Glädjespridaren, Postens inspirationssajt, så klicka på "bidra" på hemsidan. Allt gott.

  SvaraRadera
 4. :) ! Det är så roligt med så fina brev och så trevlig läsning!

  SvaraRadera
 5. Ja det är verkligen mysigt att få brev! Inte alls samma sak som att maila eller hålla kontakten på Facebook!

  SvaraRadera
 6. Nej, verkligen inte! Och dina brev är så himla fina! :) kram!

  SvaraRadera