fredag 5 november 2010

Hundrafallt!

Vet ni vad, detta är mitt hundrade inlägg på bloggen. Och sen igår så är ni i snitt hundra personer som tittar in här varje dag. Det måste jag ju fira! Så idag bjuder jag på glasspaj. Hittade idén i en tidning när jag var i USA för 1,5 år sen och har velat testa receptet sen dess, men har inte riktigt hittat det rätta tillfället. Men nu så!


200 g mörk choklad
7 dl Rice crispies
2 l vaniljglass
200 g hallon

Ställ fram hallonen och glassen så att de får tina något. Smält under tiden chokladen och rör ner rispuffarna i tills allt är blandat. Tryck ut massan i en springform som ett pajskal. Ställ i frysen och låt stelna 5-10 minuter. Under tiden kan du blanda glassen och hallonen med en elvisp (om du inte köper ett färdig glassmak som du gillar). Plocka fram formen och fyll med glassen. Ställ tillbaka i frysen, minst 2 timmar men max 3 dagar innan du serverar. Dekorera med chokladsås och hallon om du vill!


Tack alla ni som tittar in här regelbundet och som skriver så fina kommentarer och som gillar det jag gör. Ni gör mig så glad!

Ps. Håll utkik, för strax kommer det en liten förändring här på bloggen..

3 kommentarer:

  1. oh, den där måste jag testa. Ser sjukt smarrigt ut!

    SvaraRadera
  2. Mums! Såg riktigt gott ut! Kollar in här med jämna mellanrum och får massa inspiration men varit dålig på att kommentera. Har testat att baka kakbollarna. Väldigt gott :)

    SvaraRadera