Till ca 15 små muffins
75 g smör
100 g vit choklad
2 st ägg
1,5 dl socker
1 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
Glasyr
1 dl florsocker
En näve hallon
Smält smöret. Ta kastrullen från plattan och rör ner hälften av chokladen tills den smält. Vispa ägg och socker och blanda ner mjöl och bakpulver. Rör ner den smälta chokladsmeten i äggblandningen. Hacka resten av chokladen grovt och blanda i. Fyll små muffinsformar till hälften. Grädda cirka 12 minuter på 175 grader.
Blanda florsocker med ett par mosade hallon tills du får en lagom konsistens. Ta i några fler hallon för att få den lite lösare. Bre på glasyren på muffinsen när de svalnat något (förslagsvis med en smörkniv), och dekorera med resterande hallon.
Blanda florsocker med ett par mosade hallon tills du får en lagom konsistens. Ta i några fler hallon för att få den lite lösare. Bre på glasyren på muffinsen när de svalnat något (förslagsvis med en smörkniv), och dekorera med resterande hallon.
Åh så fina! Vad duktig du är :)
SvaraRaderaVilken härlig blogg! Hit kommer jag återkomma för baktips.
SvaraRaderaHa en fin lördag!
/En annan Emma
Vattnas i munnen min!
SvaraRaderaM @ Lit de Parade
Ser gott ut det där ! :o)
SvaraRadera