lördag 9 oktober 2010

Auktion

Idag har jag varit på en riktig gårdsauktion. Vilken upplevelse! Massor av glada människor, mängder av gamla saker och spännande budgivningar. Lägg till det fint höstväder, mysigt sällskap och en festlig auktionsutropare så förstår du att jag haft en toppendag!Blev överbjuden på flera fina saker som jag hade velat ha, men ropade hem en trälåda med blandad krams, en gammal plåtburk med skursåpa och en röd plåtbricka. Ska diska och putsa och se var de kan platsa!

5 kommentarer:

 1. Javisst var det roligt & riktigt mysigt! Måste bara säga att alla dina kakrecept jag provat har gått hem hos gästerna hos oss :) Då tipsar jag om bloggen. Kram anso

  SvaraRadera
 2. Aktioner är så underhållande, spännande och roliga - just love it! Vilka fina fynd du gjorde! Sådana blandade lådor är alltid spännande! Kram! Sofie

  SvaraRadera
 3. Va roligt med aktion! Du har en liten award att hämta hos mig! Kram

  SvaraRadera
 4. Rolgt med din informativa och skickliga Fotografering.Vi ska nu lyssna på Felicia med solo i Musikal med Miniton.
  Kramar Mor & Far !

  SvaraRadera
 5. Hej hopp...

  Säg till mig nästa ggn, så hakar jag på....


  KRAM

  SvaraRadera